fbpx

KSE Ambassadors

Хочете дізнатись про навчання в KSE з перших вуст? Звертайтесь до наших амбасадорів/амбасадорок, адже вони – це ваші друзі на шляху до вступу до Школи ♥

Перший новинний телеграм-канал про вступ

Михайло Каменєв

Публічна політика та врядування

Київ

Наукові інтереси: діяльність органів правопорядку, свобода вираження поглядів і свобода зібрань, функціонування систем відеоспостереження, державна політика перехідного періоду

Активності: Поза KSE керую експертною групою формування політик розбудови миру, Директорату розбудови миру в Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. Граю в “Що? Де? Коли?” та футбол. Пишу колонки для Дзеркала тижня (ZN.ua). Шеф-редактор газети “Юний параноїк“. В минулому активіст Фундації регіональних ініціатив (ФРІ).

«Що я люблю?»: « Інтелектуально складні задачі по роботі. Поробити щось у саду. Читаю потроху класичну та не дуже літературу. Проводжу час із дружиною та дочкою.»

Запитай мене:

mkameniev@kse.org.ua

https://www.facebook.com/kameniev

Володимир Котов

Економіка бізнесу і фінансів

Київ

Наукові інтереси: Обожнюю поєднувати теоретичне з практичним. Для себе обрав Дата Аналітику, як подальший розвиток.

Активності: В КШЕ люблю просто зустрічатися з одногрупниками та проводити з ними час. 

«Що я люблю?»: «Поза університетом граю у футбол та шахи»

Запитай мене:

vkotov@kse.org.ua 

https://t.me/Leox_50

Петро Ночовкін

Економічний аналіз

Донецьк ➡️Черкаси ➡️ Київ

Наукові інтереси: Цікавлюся макроекономікою, економікою розвитку та практичними методами втілення економічних реформ

Активності: займаюся організацією студентського самоврядування, допомагаю у різних комунікаційних ініціативах. Випускник 14 набору Відкритого університету реформ. У поза навчальний час займаюся (не)регулярним бігом та плаванням, засновник порталу “UANOMICS”. Працюю аналітиком у сфері публічного консалтингу в “CIVITTA Ukraine”.

«Що я люблю?»: «Читати історичні тексти, конспектувати нон-фікшн книжки, створювати юзабельні гайди для майбутніх поколінь та український рок-гурт “Діти інженерів”». 

Запитай мене:

pnochovkin@kse.org.ua 

https://www.facebook.com/peternochevkin 

https://t.me/Overnight11

Елліна Юрченко

м. Сватове, Луганська область ➡️ Київ

Наукові інтереси: Мої наукові інтереси це земельні та аграрні права. Я вже маю ступінь PhD у цій сфері. Наразі хочу проводити міждисциплінарні дослідження у сфері права та публічної політики.

Активності: Навчання на магістерській програмі «Публічна політика і врядування» стало одним з основних моїх дозвіль в теперішній час. Також я виконую дослідницькі проекти з Агроцентром KSE. Основна сфера моєї діяльності – це взаємодія з органами влади в аграрній сфері, лобіювання та адвокація.

«Що я люблю?»: «Серед моїх улюблених справ: живопис та наукові дослідження».

Запитай мене:

eiurchenko@kse.org.ua

Наталія Горошко

Економічний аналіз

Житомир

Наукові інтереси: Банківська система, аналіз даних, веб-скреппінг, машинне навчання

Активності: Організація подій для груп BFE та EA для кращого нетворкінгу, староста групи. Поза навчанням працюю асистентом дослідників відділу досліджень у НБУ

«Що я люблю?»: «Обожнюю активний відпочинок, він дуже допомагає підтримувати work-life balance. Ще краще, коли вдається влаштувати міні-подорож з друзями. Проте, вихідні вдома з нон-фікшн літературою про психологію чи економіку, або з найновішим фільмом – теж гарно відновлює сили. Окрім відпочинку також обожнюю вдосконалювати свої навички за допомогою онлайн курсів по аналізу даних та моделюванню на навчальних платформах».

Запитай мене:

nhoroshko@kse.org.ua 

https://t.me/horoshokk

Мілан Ваннік

Рівне

Наукові інтереси: Фінансові ринки, оцінка деривативів, залучення інвестицій в Україну. 

Активності: KSE кожного дня дарує можливості цікаво та з користю провести час. За короткий період навчання я вже був залучений до: створення Студентської організації (першої в історії університету), фандрейзингу для потреб KSE та купи освітніх та просвітницьких ініціатив. Якщо коротко, часу байдикувати майже не залишається. 

Поза університетом часу залишається не так багато, інколи навіть ночую в будівлі KSE. Тому вільний час також проводжу максимально ефективно. Паралельно з навчанням практикую себе в ролі незалежного інвестиційного радника. В шкільні роки я професійно займався Метанням диска, а зараз це спосіб підтримувати свою фізичну форму.  Ментальне здоров’я підтримую граючи в шахи та снукер.

«Що я люблю?»: «Подорожі, ризик та знайомства з новими людьми. Будь-що, щоб отримати якомога більше яскравих емоцій та спогадів, які запам’ятаються назавжди».

Запитай мене:

mvannik@kse.org.ua

Максим Тесляр

Кам’янець-Подільський

Наукові інтереси: Трансформація політичних режимів, вплив політичного режиму на добробут населення, фактори та наслідки фракціонування еліт; питання міжнародного оподаткування, а саме механізми вирішення податкових спорів

Активності: Практикуючий юрист з досвідом роботи в компанії «Великої четвірки» (Big Four) та однієї з найбільших юридичних компаній в світі. Наразі працюю в міжнародній юридичній компанії Kinstellar, де переважно займаюсь питаннями законодавства про працю.

«Що я люблю?»: «Книги, шахи, спорт, складні головоломки, а також, звісно, спілкування з моєю любою донечкою. Також певною мірою мені пощастило, оскільки я можу відверто сказати, що робота для мене як хобі. Цікаві проєкти та успішне вирішення складних ситуацій тільки додають енергії та натхнення».

Запитай мене:

mtesliar@kse.org.ua

Тата Маргарян

Київ

Наукові інтереси: політика у сфері збройних конфліктів, міжнародного гуманітарного та міжнародного публічного права

Активності: Philip C. Jessup International Law Moot Court Competition, волонтерство в Товаристві Червоного Хреста України, інструкторство з тактичної медицини 

«Що я люблю?»:  «Моє справжнє захоплення наразі – бразильське джиу-джитсу. Ніщо так не надихає й не вертає сили, як добрі 2-3 години на татамі! Також дуже люблю подкасти Білла Бьорра, «The School of Life», американський стендап у цілому, музику (від Шопена до Led Zeppelin та Mitski – абсолютно різну), фільми Міядзакі та книги Джордана Пітерсона»

Запитай мене:

tmarharian@kse.org.ua

https://www.facebook.com/tatamarharian

Назар Рейкін

Київ

Наукові інтереси: аналіз публічної політики, філософія політики, поведінкова економіка

Активності: магістерська програма з філософії в НаУКМА, подкаст «Міленіал балакає», «ReagansFactory», НСОУ «Пласт»

«Що я люблю?»:  «Обожнюю вирішувати складні задачі, оптимізовувати процеси, ставити цілі, вести переговори. Цікавлюся філософією мови і свідомості настільки, що паралельно навчаюся в НаУКМА. Мав нагоду вивчати театральне мистецтво в Данії. Серед улюблених п‘єс «Коріолан» Шекспіра та «Кассандра» Лесі Українки. У цьому році готуюся до змагань з триатлону і веломандрівки до Туреччини. Люблю пироги з сиром. І з вишнями»

Запитай мене:

nreikin@kse.org.ua

https://www.facebook.com/nazar.rejkin

Ольга Задорожна

Київ

Наукові інтереси: економіка розвитку та інновації, ефективне урядування, стратегічне планування та впровадження політик, сфера міжнародних відносин та вирішення конфліктів

Активності: державна експертка в Міністерстві цифрової трансформації, волонтерка міжнародного благодійного фонду «Кожен Може»

«Що я люблю?»: «Улюблена справа це читати книги від психології, історії до романів та мемуарів політичних діячів. Мені цікаво розбиратися, як і чому люди приймають рішення, що можуть впливати на багатьох людей та хід історії загалом, і що стає фактором успіху чи поразки цих рішень. Люблю свою роботу, тому що на практиці розбираюсь, як працює одна з найбільших систем держава. Люблю знаходити, що в системі працює погано, і знаходити рішення, як це можна змінити і покращити. Обожнюю працювати і спілкуватись з талановитими, енергійними та дієвими людьми, саме тому працюю в Мінцифри та навчаюсь в KSE»

Запитай мене:

ozadorozhna2@kse.org.ua

https://www.facebook.com/olga.zadoroshna

Андрій Тимчук

Економічний аналіз

Київ

Наукові інтереси: економіка освіти (education economics) та охорони здоров’я (health economics), нерівність доходів і багатства в національній економіці

Активності: асистую у відділі бізнес-освіти KSE та дослідницькому центрі Trade+ у межах KSE Research Institute. Ділюся своїми рецензіями на науково-популярну економічну літературу на Facebook. Учасник бігового клубу Nike Run Club, регулярно беру участь у забігах на довгі дистанції по всій Україні

Хоч я сам не раз чув про важкість навчання в KSE, але все одно недооцінював, скільки часу на тиждень можуть забирати домашні завдання з 4-5 предметів. Розмах і всеохопність цих завдань є одночасно їхньою перевагою, оскільки після їх старанного опрацювання можна повністю підготуватися до складання фінальних іспитів.

Економіка в KSE принципово відрізняється від тієї, що викладають у вітчизняних університетах. Математичні принципи та моделі є основою навчального матеріалу з будь-якого предмету економічної програми. Такий підхід дозволяє отримати корисні прикладні знання, а також подивитися на світ та його економічні проблеми під принципово новим раціональним кутом, без зайвої демагогії.

Запитай мене:

atymchuk@kse.org.ua

t.me/AndreSeneca

+380951020849

Інна Омельченко

Економічний аналіз

Київ

Наукові інтереси: Гендерна нерівність, аналіз данних, дослідження структури ринку

Активності: За 1,5 роки у KSE брала/беру участь у наступних активностях: Вокс Україна, Центр Журналістики KSE, підготовчі курси для бакалаврів, KSE Data Science Club, Google Developer Student Club, староста групи. Поза навчанням працюю аналітиком в KSE Institute. Серед хобі танці та подорожі

KSE це дивовижний окремий світ, що дозволяє розкрити твій потенціал. Найцікавіше навчатися серед сильного та дуже розумного оточення, що стає для тебе прикладом та натхненням для саморозвитку. Найважче не втратити мотивацію, не вигоріти. Навчання тут цікаве, але часом важке та інтенсивне, інколи доводилося витрачати близько 12 годин на те, щоб повністю розібратися тільки з одним домашнім завданням. Тут потрібні витривалість, терпіння та хороший тайм менеджмент, інакше ніяк. Водночас, KSE це про велике ком’юніті. Тут неодмінно знайдете однодумців та друзів, з якими буде цікаво йти по життю та, зокрема, трохи легше навчатися. KSE навчає кооперації, груповій роботі, пробуджує інтерес до різних наукових досліджень та загалом неймовірно розширює кругозір

Запитай мене:

iomelchenko@kse.org.ua

t.me/InnaOmelchenko

Марія Атаманюк

Наукові інтереси: фінансові ринки та фінансові інструменти, аграрний ринок України, філософія. 

Активності: переможиця CFA Ethics Challenge 2021, працюю проєктною менеджеркою Британо-української торгової палати.

Рішення вступити в KSE було найкращим за останні роки мого життя. Найважче у навчанні це стабільно витримувати постійний ритм навантаження і тиск щоденних дедлайнів, а також іспитів та групових проєктів. Кожен викладач завжди доступний для консультацій і радо вітає будь-які додаткові питання з матеріалу. Комьюніті KSE дуже надихає розвиватися і відкривати нові можливості. Університет створює усі умови для комфортного навчання. 

«Що я люблю?»:  «Зі школи цікавлюсь культурою Японії… настільки, що на бакалавраті пішла вивчати японську мову. Також, дуже люблю лижі, серфінг та малювати ?»

Запитай мене:

matamaniuk@kse.org.ua 

t.me/mashaataa

Допис про навчання:
можна прочитати тут